Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy palvelee Mänttä-Vilppulan seudulla

Yhteystiedot

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy palvelee Mänttä-Vilppulan seudulla

Yhteystiedot

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy palvelee Mänttä-Vilppulan seudulla

Yhteystiedot
Palvelu-ikoni

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy:ltä saat aurinkopaneelit ja ilmalämpöpumput käyttövalmiiksi asennettuina. Huollamme ja myymme myös suurtalouskoneita.

 

Kivijalkaliikkeemme Mänttä-Vilppulassa on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1982, joten meillä asioidessasi saat taatusti asiantuntevaa palvelua.

Mitsubishi-ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuina

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy myy laadukkaat Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuina. Meillä on ilmalämpöpumppujen asennuksista jo kahdenkymmenen vuoden kokemus.


Ilmalämpöpumppu on sinulle, joka haluat tehokkaan sisäilman lämmityksen sekä viilennyksen kotiisi tai muuhun tilaasi. Tehokkuuden lisäksi ilmalämpöpumpun etuihin kuuluu sen käytön edullisuus – voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 55 %, kun käytät ilmalämpöpumppua.

Lue lisää

Suurtalouskoneiden huolto sekä myynti 

Saat meiltä erilaiset suurtalouskoneet ja niiden huollot. Teemme huolto- ja korjaustyöt eri merkkien laitteille ammattitaidolla ja vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella. Oikein huollettuna suurtalouskoneet kestävät aikaa ja käyttöä. Siksi suosittelemme niiden säännöllistä huoltoa. Huoltopalvelumme kattaa laajasti Mänttä-Vilppulan, Keuruun, Ruoveden, Jämsän, Virtojen, Juupajoen ja Oriveden alueet.

 

Tilaa huolto- tai korjaustyöt tai tule tutustumaan uusiin suurtalouskoneisiin liikkeeseemme! Meiltä löytyy monenlaisia laitosten, ravintoloiden ja kahviloiden käyttöön suunniteltuja laitteita. Kerromme mielellämme lisää valikoimastamme myös esimerkiksi puhelimitse.

Lue lisää

Voit luottaa ammattitaitoomme:

kodinkoneiden ja lämpöpumppujen huoltopalvelu

Olemme olleet alalla jo lähes 40 vuotta. Pitkän kokemuksemme ansiosta saat meiltä asiantuntevat palvelut sekä aina laadukasta työnjälkeä.

kodinkonehuollon kokeneet tekijät ja verkostot

Meillä on vahva yhteistyökumppaneiden verkosto. Meidät tunnetaan alalla hyvin ja teemme yhteistyötä luotettavien ja osaamisestaan tunnettujen yhteistyökumppaneiden kanssa.

kodinkonehuoltoa tunnetuille merkeille

Meillä on hyvä merkkiosaaminen. Korjaamme kaikkien yleisimpien ja tunnetuimpien merkkien laitteet. Huollamme ja korjaamme suurtalouskoneesi niin, että se toimii taas kuin uusi!

Tuota itse aurinkosähköä

Saat meiltä myös aurinkopaneelijärjestelmät. Myymme ja asennamme Scanoffice Premium -aurinkosähköpaketit, joihin sisältyy kaikki aurinkovoimalaan tarvittavat komponentit. 


Itse tuotetulla aurinkoenergialla voit säästää talosi sähkölaskussa. Aurinkosähkö on myös ympäristötietoisen valinta.


Sijoita aurinkoenergiaan ja kutsu meidät paikalle arvioimaan, millainen aurinkovoimala sopii parhaiten sinun taloosi!

Lue lisää

Paikallista palvelua jo vuodesta -82

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy on yrittäjä Hannu Yli-Lohikosken vuonna 1982 perustama yritys. Saat meiltä ilmalämpöpumput ja aurinkosähköjärjestelmät asennuksineen. Lisäksi huollamme ja myymme suurtalouskoneita. Kivijalkaliikkeestämme löytyy valmiina myös laadukkaita varaosia ja tarvikkeita.

 

Palveleva huoltoliikkeemme on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 9:00–12:00. Toimipisteemme sijaitsee Mänttä-Vilppulassa, mutta tarjoamme huolto- ja asennuspalvelut laajasti myös Keuruun, Ruoveden, Jämsän, Virtojen, Juupajoen ja Oriveden alueella. 

 

Tervetuloa kokemuksella ja ammattitaidolla palvelevaan liikkeeseemme!

Yhteystiedot

Seuraa meitä Facebookissa

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta tai poikkea palvelevaan huoltoliikkeeseemme Mänttä-Vilppulassa! Saat meihin yhteyden soittamalla, sähköpostitse tai oheisella lomakkeella. 

Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy

Santalankatu 4

35820 MÄNTTÄ

 040 528 9516

 info@yli-lohikoski.fi

 

Anssi (ilmalämpöpumput)
050 331 8891

 

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Ilmalämpöpumput, aurinkopaneelit ja suurtalouskoneet saat Kodinkonehuolto Yli-Lohikoski Oy:ltä Mänttä-Vilppulasta.

Soita meille